home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Hogyan lehet mielőbb túljutni a gazdasági helyzet nehézségein?
Pannon RTV
2021.04.09.
LXXVI. évf. 14. szám
Hogyan lehet mielőbb túljutni a gazdasági helyzet nehézségein?

A járvány sújtotta gazdasági helyzetről tartottak ma kerekasztal-megbeszélést Óbecsén. A község vállalkozóival Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke beszélgetett a Than Emlékházban.

Mezőgazdasági termelők, állattenyésztők, vendéglátóipari és más vállalkozók vettek részt Óbecsén azon a kerekasztal megbeszélésen, ahol a járványhelyzet okozta gondok kerültek terítékre.

A vállalkozók tapasztalatai alapján fontos kérdésekre keresték a választ a szervezők.

Sok cég megsínylette az elmúlt egy évet, de túlnyomó többségük talpon maradt, amihez az állam is nyújtott segítséget – emelte ki Óbecsén Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke.

Pásztor István, elnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „Mindenhol, ahol vannak költségvetési források, akár önkormányzati, akár tartományi, akár országos, akár anyaországi, azok igénybevétele lehetségessé válik, és ezt kell gyakorlatilag most előkészíteni, erre kell fölkészülni, és azt remélem, hogy lassan az év végéig visszatérünk abba a ritmusba, amit megszoktunk a járvány előtt.”

A kerekasztal-megbeszélésen közel 25 óbecsei és környékbeli vállalkozó vett részt.


Fotó: Pannon RTV/Rácz László

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..