home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Hóbort - vagy igen?
2005.03.23.
LX. évf. 12. szám

A párizsi metróban látható a felírat:,,Nézz ki hülyén, ez most a divat!”Egyszer meg kellene védenem már a divattervezőket, de valahányszor ízelítőt adnak a legújabb divatból, a nemes célkitűzés elhalasztódik.Most ott tartok, hogy önmagamat kérdőjelezem meg: csak bennem - és egy, usque másfél m...

A párizsi metróban látható a felírat:
,,Nézz ki hülyén, ez most a divat!”
Egyszer meg kellene védenem már a divattervezőket, de valahányszor ízelítőt adnak a legújabb divatból, a nemes célkitűzés elhalasztódik.
Most ott tartok, hogy önmagamat kérdőjelezem meg: csak bennem - és egy, usque másfél milliárd szőrtelen hasúban, hasonszőrűben - lehet a hiba, hogy nem tetszik a legszebb?
Ha ott volnék Car din-ék divatbemutatóján, diszkréten kivezetnének, mert nem tudnám megállni, hogy vadul fel-fel ne nyihogjak, kockáztatva mintegy, hogy fejletlen ízlésűek közé sorolják szeretett hazánkat.
Talán a korral jár.
Bezzeg mikor huszonéves voltam, úgy járt a szemem, mintha pingpongmérkőzésen volnék, pedig csak a belgrádi kiállítási csarnokban ültem a pódium közvetlen közelében. (Kis híján a fülemre léptek ott.)
Nagy riportot akartam elkövetni, az őszi-tavasziról, és midőn másnap nekiültem megírni, döbbenten tapasztaltam: egy fia modellre sem emlékszem! Egész idő alatt a csinos bokácskákat, combbikákat és mély dekoltázsokat habzsoltam.
Többet nem is küldtek.
Oda, meg a borkiállításra.
Szerencsére olyan helyeken viselik ezeket a borzalmakat (meg tudsz nekem bocsátani, Pierre?), ahová engem még véletlenül sem hívnak. Így elkerülhetem a kínos helyzeteket, hogy szembejön velem legújabb kreációjában kedves ismerősné, s megkérdezi:
- Nos, aranyoskám, hogy nézek ki?
Én meg vigyorogva:
- A metrónak igaza van: Nézz ki hülyén - ez most a divat!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..