home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Hírek a zene világából
Zvekán Péter
2023.01.27.
LXXVIII. évf. 3. szám
Hírek a zene világából

Nick Carter dalt írt a testvérének — Szegény Billie Eilish! — Miley Cyrus így promózta legújabb dalát

Nick Carter dalt írt a testvérének

2022. november 22-én hunyt el Aaron Carter, halálának oka a mai napig tisztázatlan. Azt tudni lehetett, hogy élt bizonyos szerekkel, a többi közt a súlyos depressziója miatt, de hogy valóban valami ilyesmi okozta-e a halálát, az a mai napig nincs megerősítve. Most pedig testvére emlékszik és tiszteleg előtte egy dallal, melynek címe: Hurts to Love You. Az évek alatt a sok interjúból kiderült, hogy nem volt a legjobb a kapcsolatuk, de arra azért senki sem számított, hogy Aaron harmincnégy évesen távozik az élők sorából. A dalban a következő sorok hallhatóak: „Mindig reméltem, hogy a holnapjaid / Jobbak lesznek, mint az előzőek / Reméltem, hogy megtalálod az utadat, melyet követhetsz / Egy olyan helyre, ahol boldog vagy ezen a világon.”

Nick elmondta, függetlenül attól, hogy testvérét nehéz volt szeretni, ő maga mégis szerette, és végig drukkolt neki, hogy kellőképpen megküzdjön a démonjaival. Ez sajnos nem történt meg. Hozzátette: „Mindannyiunk életében van valaki, akinél nem számít, hogy mit tesz, és mennyire fáj, még mindig szeretjük. Úgyhogy a legjobb módon dolgoztam fel, ahogy csak tudom.”

 

Szegény Billie Eilish!

Amikor valaki világsztár, sokan azt gondolják, hogy az élete csupa móka és kacagás, pedig nem. Történt például 2019-ben, hogy kitudódott Billie lakcíme, aminek következtében rajongók tömege állt hosszú éjszakákon át a kerítés túloldalán. Annyira súlyos volt a szituáció, hogy Billie arra kényszerült, hogy testőröket fogadjon, hiszen abszolút nem érezte magát biztonságban.

Most pedig a családi házukba tört be valaki. A múlt héten este 9 óra környékén rendőrt hívtak a Los Angeles-beli Highland Park egyik házához betörés miatt, és mint kiderült, ez Billie családi háza. A rendőrök gyorsak voltak, így nyakon is csípték az elkövetőt. Azt egyelőre nem tudni, történt-e valamilyen sérülés, és hogy az illető ellopott-e valamit, de legalább már őrizetben van.


Forrás: e00-marca.uecdn.es

 

Miley Cyrus így promózta legújabb dalát

Az énekesnő korábban már bejelentette, hogy új zenei korszakot nyit, és azt is tudni, hogy márciusban érkezik a sorban nyolcadik stúdióalbuma, január 13-án pedig végre megjelent a Flowers című dala, melyet nem akármilyen módon promózott be.

Persze hozzá kell tenni, hogy az utóbbi időben a videók brutális hatalomátvételének vagyunk szemtanúi a közösségi médiában, és ezzel új trendek is megjelentek. Például az, hogy rövid szösszenetekkel promózzák be a dalokat, még jóval a megjelenésük előtt. Miley viszont ezt is új szintre emelte, mert a szám megjelenése előtt az Instára posztolt egy videót, melyben pucéran áll a tusoló alatt, miközben éppen új dalát dúdolássza. Mondjuk, rendesen robbant is a neten. A felvétel viszont már kint van, ha kíváncsiak lettetek, hallgassatok bele!

Nyitókép: people.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..