home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Hírek a nyugdíjasok otthonából
BRENNER János
2012.10.24.
LXVII. évf. 43. szám

A NAPSUGARAS ŐSZ RENDEZVÉNYEI — ŐSZI HANGVERSENY — NYUGDÍJAS EXPÓ — INGYENES SZEMVIZSGÁLAT

A NAPSUGARAS ŐSZ RENDEZVÉNYEI: Kér helyi közösség idős emberei 24-én, 15.30-kor találkoznak szokott helyükön; 26-án a Kisbajmokiak 17 órakor rendezik meg műsorukat a helyi közösségben. Bajmokon 31-én, 16 órai kezdettel lesz műsor a klubban.

RENDES ŐSZI HANGVERSENYÉT 24-én, 18 órai kezdettel rendezi meg a nyugdíjasok Adagio vegyes énekkara a Városháza dísztermében. Ezúttal vendégként a németországi Regenbogen énekkar lép fel, amellyel a szabadkaiak virágzó együttműködést folytatnak. A vezetőség és az énekkar kéri a város idős társadalmát, és minden dalkedvelő emberét, hogy tisztelje meg részvételével az előadást. A belépés ingyenes.

A NYUGDÍJAS EXPÓRA tervez kirándulást a Peščara helyi közösség nyugdíjasszervezete november 24-én, szombaton. Akik eddig részt vettek ezen a  nagyszerű rendezvényen, dicsérik a műsort, a kiállítást és a vendégszeretet, amellyel a rendezők fogadták őket. Érdeklődni a helyi közösségben lehet.

INGYENES SZEMVIZSGÁLAT lesz október 24-én, 9-től 11 óráig, a nyugdíjasok otthonának kistermében. A vizsgálatot komputeres berendezésével Mića optikus végzi. Az érdekeltek vigyék magukkal tagkönyvecskéjüket, ha pedig szemüveget rendelnének, legújabb nyugdíjcsekkjüket is. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..