home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Héthavi mérleg
2022.09.03.
LXXVII. évf. 35. szám
Héthavi mérleg

Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke látogatást tett a Vajdasági Gazdasági Kamarában, ahol Boško Vučurević elnökkel és munkatársaival azokról a vajdasági gazdasági történésekről tárgyalt, amelyek az elmúlt hét hónapot jellemezték.

Vajdaság gazdasági trendjeinek bemutatása után örömmel konstatálom, hogy a gazdasági kamara elhivatottan és jól végzi munkáját, melynek lényege az összes gazdasági és üzleti folyamatok figyelemmel kísérése és elemzése, az üzleti környezet megteremtése, a gazdaság szereplőinek összekapcsolása, a lehetőségeink népszerűsítése a külföldi befektetők számára – hangsúlyozta Pásztor István a találkozó után.

Boško Vučurević kiemelte, a Vajdasági Gazdasági Kamarának az utóbbi időszakban számos aktivitása volt, konferenciákat, fórumokat szervezett, amelyek az év eleje óta több mint 3000 résztvevőt fogadtak.

Hozzáfűzte, a nehéz gazdasági helyzet ellenére az ipar termelése 6 százalékos növekedést jegyez, a külkereskedelmi tevékenység 13 milliárd eurós forgalmat mutat, a kivitel is 23 százalékkal nagyobb.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..