home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Hétfőtől 24 órán át tart nyitva a Horgos 2 határátkelőhely
2023.11.17.
LXXVIII. évf. 46. szám
Hétfőtől 24 órán át tart nyitva a Horgos 2 határátkelőhely

A Horgos 2 határátkelő nyitvatartási ideje hétfőtől napi 12 óráról 24, azaz huszonnégy órára hosszabbodik a két ország vezetőinél tett közbenjárásomnak köszönhetően — közölte a rendkívüli hírt dr. Pásztor Bálint.

A VMSZ ideiglenes elnöke bejegyzésében kiemelte, hogy a Vajdasági Magyar Szövetség hosszú évek óta követeli a határhelyzet rendezését. Néhány példát is kiemelt a közelmúltból: Újvári Zsombor nemrég a köztársasági parlamentben szólalt fel az ügy érdekében, ő maga pedig Orbán Viktor miniszterelnök úrral, Lázár János és Bratislav Gašić miniszter urakkal tárgyalt a határátkelőhely nyitvatartásáról a múlt héten.

— A Horgos 2 kishatár ügye is bizonyítja, hogy magyar képviselet és — mondjuk ki — erős VMSZ nélkül soha nem mozdulnának előre a közösségünket érintő legfontosabb ügyek — tette hozzá a VMSZ ideiglenes elnöke, aki egyúttal arra kérte a választópolgárokat, hogy emlékezzenek erre, és a választásokon támogassák a VMSZ-t a szavazatukkal.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..