home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Helyrehozták a vandálok által okozott károkat
Kókai Zsolt
2015.05.19.
LXX. évf. 19. szám
Helyrehozták a vandálok által okozott károkat

Ismét nagyszabású munkaakció helyszíne volt az adai Rekreációs Központ. A fő hangsúly a vandálok által összetört ülések cseréjén volt. A szorgalmas önkéntesek átfestették a pálya körüli kerítéseket, a szemeteskukákat, a reflektorokat, a tribünt, az út menti villanyoszlopokat és szemeteskukákat is, de nem maradt el a környék feltakarítása sem.




Fotó: adai önkormányzat

Köszönetet érdemel mindenki, aki részt vett az önkéntes munkában: az önkormányzat, a sportklubok, a sportközpont, az Adica, a Standard, a Mol Elektro, a Termometal, az Adafert képviselői, valamint Mucsi—Bakos bádogos.

A munkaakción több mint 160 gyermek és felnőtt vett részt. (K. Zs.)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..