home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Help Me — Help Me — Help Me!
Vamadisz, Újvidék
2013.06.25.
LXVIII. évf. 26. szám

A Vajdasági Magyar Diákszövetség az idén 16. alkalommal rendezi meg, a Help Me segítségnyújtó programsorozatát, amelynek keretében, az egyetemi felvételire való jelentkezés idején, azaz június 26-27-28-án, az Újvidékre érkező, felvételizni szándékozó, elballagott nagydiákoknak szeretnének baráti jobbot nyújtani aktivistáink.

Kedves gondtalan Nagydiákok!

Június 26-27-28-án ha netán Újvidékre, ráadásul annak pezsgő egyetemi városába tartatok, mégpedig a felvételire való jelentkezés végett, akkor tudnotok kell: értetek állnak a standjaink!

A vasút-, illetve autóbusz-állomáson kihelyezett eligazítási pontokon egyesületünk tagjai információval szolgálnak az egyetemekhez vezető útvonalakról, a városi buszok menetrendjéről, illetve az egyetemi városban való további támogatásról. A következő eligazítási ponton aktivistáink ismét a rendelkezésetekre állnak. Benn, az egyetemi városban már segíthetünk nektek a jelentkezéshez szükséges űrlapok kitöltésében, az egyetem pontos helyének meghatározásában és minden további felmerülő kérdésben.

A támogatás kétnyelvű, ingyenes, tehát ne szalasszátok el a lehetőséget, hogy az egyetemi tolóablakokhoz érkezés előtt magyar nyelven még egyszer néhány szót váltsatok, néhány intelemmel gazdagodjatok! 

Keressétek az aktivistáinkat, keressetek bennünket!
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..