home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Hello, Phrenia!
HNO
2016.04.01.
LXXI. évf. 13. szám
Hello, Phrenia!

Több mint 15 ezren nézték meg eddig a YouTube-on az adai Phrenia metalcore együttes legújabb feldolgozását, a Hello című Adele-dalt:

Sebők Szabolcs, az együttes billentyűse megosztotta velünk a feldolgozás történetét:

— Már nagyban folynak az album befejező munkálatai, de közben úgy éreztük, hogy a legutóbbi feldolgozásunk óta eltelt már év, ezért itt az ideje egy újat bemutatni. A mostanság nagyon népszerű Hello című zeneszámot választottuk Adele-től.  A dal igazi kihívás volt úgy feldolgozni, hogy meg tudjuk tartani az eredeti komolyságát, de mindeközben egy kicsit agresszívebb hangulatot is vigyünk bele. További érdekesség, hogy ez az első feldolgozásunk, melyhez videoklip is készült. Az első két forgatásunk alkalmával a moholi származású Kiss Tamás volt a rendezőnk, aki most Bécsben él, és nem tudta vállalni a munkát. Végül Szabó Endre, zentai operatőr forgatta le az anyagot, és Nagy Attila vállalta a rendezés feladatát.


A Phreniát legközelebb Szabadkán láthatod 2016. április 2-án a  ROAD, a Sequence és a No Signal zenekarokkal. Kattints az alábbi képre, és látogasd meg az esemény Facebook-oldalát is:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..