home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Hazai fölény
(T. T.)
2013.04.24.
LXVIII. évf. 17. szám
Hazai fölény

A Szerbiai ITF Taekwondoszövetség szervezésében a topolyai Csáki Lajos Általános Iskola tornatermében került sor a taekwondo országos bajnokságra tíz klub 120 versenyzőjének részvételével.

A torna legeredményesebb klubjának a házigazda Soko Taekwondoklub bizonyult huszonkilenc éremmel (17 arany, 6 ezüst, 6 bronz), a második helyen a Bajsa Taekwondoklub végzett harminchárom medállal (15 arany, 10 ezüst, 7 bronz), a harmadikon pedig a kiszácsi klub tizenhárom (7 arany, 4 ezüst, 2 bronz) éremmel. A Panonija Taekwondoklub újoncként huszonhét éremmel (5 arany, 2 ezüst, 20 bronz) fejezte be a viadalt. Nenad Vrekić, a verseny főszervezője, hatdanos taekwondooktató elmondta, hogy elégedett a verseny színvonalával is meg a válogatott versenyzők formájával is, és ez biztató a soron következő megmérettetésekre nézve.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..