home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Havazás, hideg, felerősödő szél
2024.01.09.
LXXIX. évf. 1. szám
Havazás, hideg, felerősödő szél

Havazással és lehűléssel érkezett meg január második hetében a tél. Vajdaságban ma reggelre is sok helyen havazott, a reggeli órákban -4, -5 fokot mértek. A hóesés helyenként a délelőtt folyamán is tart majd.

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet adatai alapján délután alábbhagy a havazás, az esti órákra pedig felerősödhet a szél. Az előrejelzés szerint a hét folytatásában már nem havazik, de reggeli fagyokra és ködre kell számítani. A következő napokban a nappali hőmérsékleti maximumok 0 és 1 fok, a minimum pedig -4 és -7 fok között alakul. A mérsékelten felhős, száraz, hideg idő kitart egészen a hét végéig, de pénteken újra eshet a hó.

Január 15-e és 18-a között enyhébb lesz az időjárás, majd újabb lehűlés következik.

Az illetékesek arra figyelmeztetik a gépkocsivezetőket, hogy a téli gumi használata kötelező, a haladási sebességet az útviszonyokhoz kell alakítani, és számolni kell azzal is, hogy a csúszós úton nehezebb a fékezés. A havazás egyébként már a hét elején számos balesetet okozott.

Forrás: Pannon RTV, Magyar Szó

Fényképezte: Apró József

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..