home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Hatodik alkalommal találkoztak a traktorosok
Talpai Lóránt
2021.07.18.
LXXVI. évf. 28. szám
Hatodik alkalommal találkoztak a traktorosok

Mintegy száz erőgép vonult fel Szenttamáson

Szenttamáson a lóversenypálya mellett rendezték meg a VI. Traktoros Találkozót. A mezőgazdasági kiállítás és a traktorosok felvonulása mellett számos kísérőrendezvény tarkította az idei fesztivált. A találkozó elsődleges célja a mezőgazdasági erőgépek és felszerelések népszerűsítése volt. A rendezvény elsősorban Szenttamás Önkormányzata és a Traktorijada nevű civil szervezet támogatásával valósulhatott meg.

Kocsis Krisztián, a találkozó egyik fő szervezője lapunknak elmondta, hogy a tavalyi fesztivál elmaradt, ezért az idén még színesebbé próbálták tenni a mezőgazdasági találkozót. Ezúttal a kibővített rendezvényen nemcsak a mezőgazdasági gépek tulajdonosai találkozhattak, hanem kiállítás, ügyességi verseny és főzőverseny is várta az érdeklődőket. A kiállításon hazai és külföldi cégek is részt vettek. A teljes rendezvényen pedig csaknem száz traktor, erőgép vonult fel, és mérettette meg magát az akadálypályán vagy a gyorsulási erőpróbán.

A látogatók délelőtt mezőgazdasági kiállítást, délután pedig a traktorosok vetélkedőjét tekinthették meg. Akik pedig nem csak a mezőgazdasági gépek után érdeklődtek, azok bográcsfőző versenyen mérhették össze főzőtudásukat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..