home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Három magyar érem a döntők első napján
Tóth Tibor
2021.08.03.
LXXVI. évf. 30. szám
Három magyar érem a döntők első napján

Három magyar éremmel zárultak a kajak-kenu versenyek az olimpia újabb versenynapján.

Férfi-kajakegyes 1000 méteren kettős magyar siker született, miután az aranyérmet a legnagyobb esélyes, Kopasz Bálint szerezte meg, a 2. helyre pedig, kisebb meglepetésre, Varga Ádám hajója ért be. A női kajak kettesek 500 méteres távján Kozák Danuta és Bodonyi Dóra bronzérmet nyert, Csipes Tamara és Medveczky Erika pedig a 4. helyen végzett. Az aranyérem az új-zélandi Lisa Carrington — Caitlin Regal-pároshoz került, a 2. helyet a lengyel Karolina Naja — Anna Pulawska egység szerezte meg. A női kajak egyesek 200 méteres versenyében Lucz Dóra a 6. helyen ért célba. A szerb Milica Novaković ugyanennek a számnak a B döntőjében a 4. helyen végzett, míg a szegedi Kárász Anna a 7. helyen siklott át a célvonalon.


Kopasz Bálint (fotók: MTI/Kovács Tamás)


Varga Ádám


Kozák Danuta és Bodonyi Dóra


Csipes Tamara és Medveczky Erika

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..