home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Hamarosan pályázat rendezvényszervezésre
Tóth Lívia
2021.06.17.
LXXVI. évf. 24. szám
Hamarosan pályázat rendezvényszervezésre

Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester sajtótájékoztatót tartott az önkormányzat idei művelődési támogatásairól, amelyeket az egyesületek a nyílt pályázaton értek el.

–A községben működő művelődési egyesületeknek kiírt kulturális pályázat alapján 20 jogi személlyel kötünk szerződést. Ezúttal 1,4 millió dinár értékben osztottunk ki támogatást, főleg működésre és eszközbeszerzésre.

Felhívnám a községben dolgozó civil szervezeteket és művelődési egyesületeket, hogy a pályázatnak hamarosan lesz újabb kiírása is. Korábban hangsúlyoztam, akkor lesz második kör, ha enyhülnek a járványügyi előírások. Mivel ez megtörtént, valószínűleg a nagyrendezvényeinket is meg tudjuk tartani a nyárfolyamán.  A megközelítőleg 300 községi rendezvény nagy része a civil szervezetekhez és a művelődési egyesületekhez tartozik, ezért pályázati eszközökre is szükségük lesz, és az újabb pályázat éppen rendezvényszervezésre jelenik – nyilatkozta Fejsztámer Róbert polgármester.

Kép: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..