home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Halászléfőző verseny — ötödször
Borbély Tivadar
2016.05.16.
LXXI. évf. 19. szám
Halászléfőző verseny — ötödször

A Muzslya tőszomszédságában elhelyezkedő Sava Kovačević Helyi Közösség épületének udvarában ötödik alkalommal rendeztek hagyományos halászléfőző versenyt, melyre az idén csaknem harminc szakács és főzőcsapat nevezett be Vajdaság több településéről.

Míg a bográcsokban rotyogtak a finomabbnál finomabb piros színű étkek, addig a jelenlevők a jó muzsikaszó mellett táncra is perdülhettek.

A zsűri döntése alapján a legízletesebb halászlét a begaszentgyörgyi Goran Reljić és társai készítették, a második helyen a topolyai Radmila Ivanišević, a harmadikon a kátyi Radivoje Jovanović, a negyedik helyen pedig a muzslyai Szíveri Mihály főztje végzett. A házigazdák a legfiatalabb, illetve a legidősebb versenyzőt is díjazták. Az eseményt a helyi Veseli kotlići egyesület szervezte.

Tekintse meg Borbély Tivadar képes beszámolóját:



















Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..