home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Hagyományteremtőben
Tóth Tibor
2012.10.31.
LXVII. évf. 44. szám
Hagyományteremtőben

Röplabda-találkozó a királyhalmi Petőfi Sándor Általános Iskolában

Szombaton a királyhalmi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében első alkalommal tartottak röplabda-találkozót, melyen három női és négy vegyes csapat szállt harcba a helyezésekért. A lányok mezőnyében fölényes hazai siker született, miután a királyhalmi lányok a noszai és a hajdújárási együttest is legyőzték. A vegyes csapatok mezőnyében három győzelemmel a noszaiak végeztek az élen, megelőzve a két győzelmet jegyző királyhalmiakat, az egy diadalt arató hajdújárásiakat és a négy vereséget elszenvedő királyhalmi nyolcadik osztályt. Csipak Károly, a királyhalmi amatőr csapat vezetője, a találkozó főszervezője elmondta, hogy a torna célja elsősorban az amatőr sport és ezen belül is a röplabda népszerűsítése volt, majd megköszönte mindazok (Petőfi Sándor Általános Iskola, Szűcs Anna igazgatónő, királyhalmi helyi közösség, Origo söröző, Tisza pékség és Nagy Varjas Árpád játékvezető) segítségét, akik támogatták a rendezvény megszervezését és hozzájárultak sikeres lebonyolításához. A röplabda-találkozóból hagyományt szeretnének teremteni, amely évről évre összefogja a szűkebb és tágabb környék legjobb amatőr röplabdázóit. 

Felvételünkön: A női versenyt a királyhalmiak nyerték (balról jobbra): Szalai Lilla, Szalai Ildikó,
Nagy György Heléna, Ördög Dorottya, Péity Tímea, Tóháti Lilla, Tóháti Éva, Péity Teréz

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..