home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
„Ha látom az eget, kezed alkotását…”
Martinek Imre
2023.05.29.
LXXVIII. évf. 21. szám
„Ha látom az eget, kezed alkotását…”

„…a holdat és a csillagokat, amelyeket ráhelyeztél, micsoda a halandó — mondom —, hogy törődsz vele, és az emberfia, hogy gondod van rá?” (Zsolt 8,4—5).

Ezen esztendő ígéret havának (május) 26. és 28. napján zajlott Budapesten a sorrendben XVIII. Református Zenei Fesztivál.  

Történt mindez áldott pünkösd hétvégéjén a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány (RKK) szervezésében és anyagi támogatásával, illetve még a kezdetek kezdetén lefektetett alapértékek iránti maradéktalan szervezői ragaszkodással: hitvallást tenni a belváros változatos forgatagában! Arról, ami örök: Istennek teremtményei iránti szeretetéről.

Tematikus összefoglalónk fotográfiái a helyszínen készültek. Az Úr kegyelméből.  

Fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..