home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Gyűjtők találkozója és régiségvásár Szabadkán
2023.10.30.
LXXVIII. évf. 43. szám
Gyűjtők találkozója és régiségvásár Szabadkán

A Szabadkai Gyűjtők Egyesületének 85. régiségbörzéjére kerül sor a hétvégén. A hagyományos, nemzetközi jellegű, a régióban egyedülállónak számító rendezvénynek a szabadkai Népkör ad otthont szombaton, november 4-én, 8 és 14 óra között.

Az ország egyik legrangosabb régiségvásárán több mint száz kiállító kínálja fel a több mint háromszáz, Szerbiából és a környező országokból érkező vásárlónak és látogatónak a ritka műtárgyakat. A kiállított és a helyszínen meg is vásárolható, muzeális értékű tárgyak: festmények, ékszerek, könyvek, képes levelezőlapok, fegyverek, kitüntetések, jelvények, órák, numizmatikai és filatéliai ritkaságok, ezüst- és porcelántárgyak, néprajzi tárgyak és sok egyéb képezik a vásár igazi vonzerejét. A vásár látogatói is magukkal hozhatják az otthon őrzött, eladásra vagy csupán értékbecslésre szánt kincseiket, azokról avatott szakértőktől kérhetnek véleményt a helyszínen. A 100 dináros belépődíj fejében ezúttal is egy alkalmi, színes képeslappal kedveskednek a látogatóknak a szervezők, amely a szabadkai Pelivan cukrászda alapításának 100. évfordulója alkalmából,  mindössze 350 számozott példányban készült.

Kapcsolódó cikkek
Szabadkai Napló
Gyűjtők Nemzetközi Találkozója és régiségvásár Szabadkán
2023.03.25.
LXXVIII. évf. 12. szám
A Szabadkai Gyűjtők Egyesülete 2023. március 25-én, szombaton 84. alkalommal rendezte meg nemzetközi talá…
Bővebben
HÍREK KÉPEKBEN
Gyűjtők Nemzetközi Találkozója és régiségvásár Szabadkán
2022.11.06.
LXXVII. évf. 44. szám
Tekintse meg képes beszámolónkat:
Bővebben
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..