home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Gyermekhét csantavéri módra
(—)
2012.10.31.
LXVII. évf. 44. szám
Gyermekhét csantavéri módra

Gyermekheti rendezvénysorozat

Október első hetében a csantavéri Hunyadi János Általános Iskolában is megtartották a már hagyományosnak tekinthető gyermekheti rendezvénysorozatot, mely érdekesebbnél érdekesebb programokkal lepte meg a tanulókat.
A megnyitóval megkezdődött a Kihívás éve versenysorozat. Az osztályközösségek közti vetélkedő már évek óta nagy sikernek örvend a tanulók és tanárok körében egyaránt. A diákoknak az iskolaév folyamán több megméretésben lesz részük, és a teljesítményük alapján pontokat kapnak. Természetesen a jutalom sem maradhat el: a győztes, azaz a legtöbb pontot összegyűjtő osztály egy jutalomkiránduláson vehet majd részt a tanév végén.
A második napon a jókedv, a mókázás került előtérbe, főleg a frizuraversenynek hála. A versenyzők választhattak, hogy vajon az extrém vagy a klasszikus hajviselet kategóriájában kívánnak-e pózolni a zsűri és diáktársaik előtt. A legattraktívabb hajkoronájúak meglepetésben részesültek.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..