home 2024. június 15., Jolán napja
Online előfizetés
Gyermekfesztivál Magyarkanizsán
2024.04.27.
LXXIX. évf. 17. szám
Gyermekfesztivál Magyarkanizsán

Magyarkanizsán 16. alkalommal rendezték meg a Gyermekfesztivált. A Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola vetélkedőjén a helybeli diákok mellett a hazai és külföldi testvériskolák, illetve a szomszédos települések és községek tanintézményeinek a tanulói mérték össze tudásukat és ügyességüket. Idén mintegy 250 produkciót neveztek be.

Az esemény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a környékbeli iskolák, valamint a testvértelepülések testvériskoláinak a tanulóit. A nevezési kategóriák képzőművészet, ének, versmondás, mesemondás, tánc – néptánc és modern tánc, hangszeres zene voltak. Ezúttal főleg az alsós tanulók versenyeztek, a felsősök pedig a szervezésben segítettek.  

A Gyermekfesztivál résztvevőit és vendégeit Bagány Ágnes, a magyarkanizsai községi tanács tagja is üdvözölte.

Magyarkanizsa önkormányzatának sajtószolgálata

Fotó: Németh Ernő 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..