home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Gyermekei tartják fiatalon hazánk egyik legnépszerűbb szinkronhangját
MTVA
2022.03.01.
LXXVII. évf. 8. szám
Gyermekei tartják fiatalon hazánk egyik legnépszerűbb szinkronhangját

Nem érzi az idő múlását Kerekes József, aki Jim Carrey, Will Ferrell és Dan Aykroyd állandó magyar hangja. A májusban kerek születésnapot ünneplő Jászai Mari-díjas színművész szakmáról, családról és az ember korának relativitásáról beszélt Nádas Györgynek a Dankó Rádió hétvégi műsorában.

Májusban tölti be a 60. életévét Kerekes József, aki évtizedek óta szórakoztatja a közönséget a színpadon és a televízióban egyaránt. A színművész a Dankó Rádió műsorában vendégeskedett a hétvégén, amelyben a műsorvezető, Nádas György többek között arról is kérdezte, miként készül az évfordulóra.

„Szerencsém és nagy felelősségem, hogy két felnőtt mellett, két kicsi gyerekem is van: az egyik 8, a másik 11 éves. Ők mindenképpen fiatalon tartanak, csak a derékfájásokból tudom, hogy öregszem. A fizikumom jelzi a korom, de mentálisan egyáltalán nem érzem. Korán kelek, reggel iskolába viszem a gyerekeket, délután pedig a feleségemmel megbeszéljük, hogy melyikünk viszi őket a különórákra. Furcsa kimondani, hogy hatvanéves leszek, miközben egy 30-40 éves ember életét élem. Nem lamentálhatok sokat azon, hogy már elindult a B-oldal” – válaszolta Kerekes József, aki Kerekes-Katz Petra színésznővel egy kisfiút és egy kislányt nevel. A családi teendők mellett a szakmájában is aktív, folyamatosan forgat és szívesen vállalna újabb feladatokat is, amelyekben kiléphetne a szórakoztató színész skatulyájából – tette hozzá hazánk egyik legnépszerűbb szinkronhangja.

A teljes beszélgetés újrahallgatható a Dankó Rádió Médiaklikk-oldalán, ahol elérhetők a Jó pihenést! korábbi sztárinterjúi is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..