home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Gyermek- és babaexpo
(—)
2014.11.05.
LXIX. évf. 45. szám
Gyermek- és babaexpo

A Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete az idén november 8-án szervezi meg a IV. Gyermek- és babaexpót. A rendezvény helyszíne a hajdújárási Petőfi Sándor Általános Iskola tornaterme.

A kezdeményezés célja a nagycsaládok egymást ismerő és segítő közösséggé való szervezése, valamint hogy a családokat hozzásegítsék ahhoz, hogy feleslegessé vált baba-, illetve gyermekholmijukat egymás között elcseréljék, vagy jelképes összegért eladják, esetleg elajándékozzák.

Az egyesület az idén is fogad a helyszínen adományokat ruha, játék, meséskönyv és más feleslegessé vált dolgok formájában.

Ebben az évben is gazdag program várja a látogatókat, elsősorban a gyerekeket. A Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége jóvoltából egész napra ingyenesen lehet használni a légvárat és a trambulint, a tagok számára pedig díjmentes a hajvágás, az arcfestés, a vetélkedés és a lányoknak a körömfestés.

Üzemel majd a pelenkázóval is felszerelt baba- és szoptatósarok, valamint harmadszorra is megszervezik a Babamászóversenyt, melyre máris várják a nevezéseket, ami azért fontos, hogy elegendő póló készüljön a rajthoz álló piciknek.

Az idén először várja kis betegeit a Baba és Maci Kórház, melybe a gyerekek elhozhatják a babájukat, macijukat. Dr. Ladóczki Szalma Csilla gyermekkardiológus gyógyítja majd a kis pácienseket. A szerepjáték lényege, hogy ebben a szituációban ne a gyerek legyen a „szenvedő” fél, és játékosan, barátságos közelségbe kerüljön a fehér köpennyel.

A helyszínen lesz Tómó Margaréta is a Babamama.rs portál képviseletében. Az érdeklődők a honlap szakértőinek — nőgyógyászoknak, pszichológusoknak, gyermekorvosoknak — tehetik fel kérdésüket, melyet azonnal továbbítanak hozzájuk. Emellett naprakész információkhoz juthatnak a családjoggal, a támogatásokkal, az ügyintézéssel és a munkajoggal kapcsolatban. A helyszínen lesz Balázs Vataščin Emese gyógytornász, jógaoktató, dúla is.

A szervezők számítanak a családok jelenlétére.

Asztalt foglalni november 6-áig lehet, a 064/175-47-94-es telefonszámon.

A Gyermek- és babaexpo 8 és 16 óra között várja a látogatókat.

A rendezvény főtámogatója Pepi bohóc és társai Szegedről.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..