home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Gyere ki a grundra!
2022.08.11.
LXXVII. évf. 32. szám
Gyere ki a grundra!

Magyarkanizsán a Grund közösségi tér az önkormányzat beruházásaként jött létre, együttműködésben a LandArt Civil Szervezettel. A projektumot a NIS kőolajipari részvénytársaság is támogatásban részesítette az Együtt a közösségért program keretében. Az új játszó- és közösségi teret augusztus 10-én adták át rendeltetésének.

Ebből az alkalomból a jelenlévőket Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester és Milan Borenović, a NIS Rt. Észak-bánáti Üzemének vezetője köszöntötte.

A program folytatásában gyermek- és ifjúsági foglalkozások, bemutatók következtek. A legkisebbek kalandos játékokban vehettek részt. Volt zumba és salsa, kültéri pingpong, valamint az érdeklődők kipróbálhatták a funkcionális edzésforma eszközeit. Szóba került az egészséges életmód fontossága, az érdeklődők egészséges hűsítőket, zöldségeket, gyümölcsöket kóstolhattak.

Az átadó hangulatát Puskás Károly felvételei tükrözik.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..