home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Gergely József a A National Geographic Serbia fődíjasa
2022.09.29.
LXXVII. évf. 39. szám
Gergely József a A National Geographic Serbia fődíjasa

A National Geographic Serbia fotópályázaton első díjait érdemelt ki Gergely József biológus, természetfotós Nászrepülés című hangyarajzást ábrázoló fotójával.

A fotópályázatra több ezer fotó érkezett, a négytagú zsűri az állatvilág kategóriában a Magyar Szó munkatársa, Gergely József biológus, természetfotós Nászrepülés című hangyarajzást ábrázoló fotójával érdemelte ki az első díjat, ami egy Samsung Galaxy S22 okostelefon. 

A nyertes fotó különlegessége, hogy a fotós a nászrepülést végző hangyarajt a lemenő nap vörös korongja előtt örökítette meg. Az első díj mellett egyedülállóan különleges felvételével kiérdemelte a pályázat fő díját is, ami egy portugáliai fotótúra lesz tavaszra a G Adventures szervezésében.

Forrás: Magyar Szó

Nászrepülés — Fekete hangyák rajzanak naplementében a vöröslő napkorong előtt (fotó: Gergely József)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..