home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Gazdag hétvégi program a palicsi Magyar Művelődési Központban
2023.03.31.
LXXVIII. évf. 13. szám
Gazdag hétvégi program a palicsi Magyar Művelődési Központban

A Palics Magyar Művelődési Egyesület szervezésében a hétvégén sorra kerülő események:

- 2023. április 1-jén, szombaton 9-től 12 óráig tekinthetők meg A Szakkör program keretében az egyesületünk mézeskalács készítő asszonyainak kiállítása a palicsi Magyar Művelődési Központ előcsarnokában.

- 2023. április 1-jén, szombaton 9-től 12 óráig húsvéti vásárt szervezünk a művelődési ház nagytermében, melynek keretében lesz kézműves vásár, gyermekruha börze, míg a gyermekeket húsvéti kézműves foglalkozás várja.

- 2023. április 1-jén, szombaton 18.30 órai kezdettel a Palicsi Színjátszó Grund ismét színre viszi a Valahol Európában c. musicalt, amelyre ugyan már nincs szabad hely, de az érdeklődők már is tudnak helyet foglalni az április 16-án, vasárnap 19 órától vagy az április 29-én, szombaton 19 órától sorra kerülő előadásokra.

- április 21-én, pénteken 19 órától latin est lesz nálunk, az El gusto del Flamenco együttes lép fel.

- április 22-én, szombaton 19-től 24 óráig ismét batyubált szervezünk, amelyre már minden jegy elkelt. De aki ezúttal lemaradt, azoknak jelezzük, hogy a május 20-án, szombaton, majd pedig június 23-án, pénteken is szervezünk batyubált a palicsi Magyar Művelődési Központban, melyekre lehet már helyet foglalni.

- április 30-án, vasárnap a mórahalmi parasztkórus és a mórahalmi néptánc csoportok lépnek fel nálunk 17 órai kezdettel

- május 6-án, szombaton 19 órai kezdettel kerül sor a magyarországi Balance Wheel Group koncertjére a palicsi művelődési ház nagytermében

- május 13-án, szombaton a Mária Rádió szervez egész napos családi napot

- május 21-én, vasárnap a mórahalmi fúvószenekar ad koncertet a palicsi Magyar Művelődési Központban

- június 14-én, szerdán 18 órai kezdettel tartjuk az egyesület szakcsoportjainak évadzáró műsorát, melynek keretében megtekinthető lesz A Szakkör program hímző és nemezelő csoportjainak kiállítása is.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..