home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Fuss pont most!
2022.12.30.
LXXVII. évf. 52. szám
Fuss pont most!

A magyarországi Egy Vérből Valók Vagyunk Alapítvány az idén is megszervezi a Fuss pont most! elnevezésű szilveszteri jótékonysági akcióját. Az eseményen összegyűjtik azokat a kilométereket, amelyeket az év utolsó napjának 24 órájában bárki, bárhol megtesz, futva, kocogva, sétálva, s ezt anyagi támogatásra váltják át.

Az Egy Vérből Vagyunk Alapítvány szponzorok segítségével minden megtett kilométer után 100 forintot fordít arra, hogy edzőcipőt vásároljon a nehéz sorsú gyermekek számára.

Az alapítványnak az elmúlt években több mint 1000 gyermek lábára sikerült sportcipőt vennie.

Az esemény fővédnöke: Boronkay Péter 10x-es világbajnok, riói paralimpikon.

A tavalyi futás után is délvidéki nehéz sorsú gyermekek kaptak elsőként sportcipőt, az idei Fuss pont most! eseményen az Apáczai Diákotthon lakói már biztosan számíthatnak az alapítványra.

Aki szeretne csatlakozni, annak nem kell sehová elutaznia, ott futhat, sétálhat, ahol szeretne. Mindössze regisztrálnia kell, és megírnia hány kilométert vállal be december 31-én: https://forms.gle/V85cPEGTLQKJKbFu6

Vajdaságban a következő településeken szervezetten is lehet csatlakozni az akcióhoz:

ADA:

A közös gyaloglás a Sportcsarnok elől indul. Gyülekező 9 órakor.

A Műszaki Iskola lehetőséget biztosít a futók számára is 9 és 12 óra között a felújított tornateremben, tornacipőt mindenki vigyen magával.

A táv megtétele után teázásra invitálnak minden jótevőt.

Az Alpha Fitness 8 és 14 óra között előzetes egyeztetés alapján futópadot bocsájt azok rendelkezésre, akik csatlakoznának az eseményhez.

MOHOL:

A közös gyaloglás résztvevői 9 órakor indulnak a Csobolyó ME székházától.

Shape up gym – Fitnes Mol a jótékonysági esemény napján 8 és 15 óra között előzetes egyeztetés alapján futópadot biztosít a kilométerek gyűjtéséhez.

MAGYARKANIZSA:

A Bro'S Gym termében három futópad áll rendelkezésre a jótevők számára.

ZENTA:

A közös séta kezdeményezője a Gyalogló Idősek Klubja, amelynek tagjai reggel 7.30-kor a Révész-szobornál várják a csatlakozni kívánó jótevőket.

A program nyitott, a kezdeményezők mindenkit szívesen látnak. Csak regisztrálni kell, és bárki bárhol futhat, kocoghat, sétálhat – kint a természetben, az edzőteremben, a szobában, vagyis bárhol.

Önkéntes főszervező: Gui Angéla
Kapcsolat: egyverbolvagyunk@gmail.com

https://egyverbol.hu 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..