home 2023. február 04., Ráhel napja
Fotópályázat
2022.06.30.
LXXVII. évf. 26. szám
Fotópályázat

A topolyai önkormányzat és a Juhász Erzsébet Könyvtár 2022-ben meghirdeti hagyományos, 14. Topolya a részletekben lakozik elnevezésű fotópályázatát.

A pályázóktól két témára várjuk a pályaműveket:

A pályázat célja, hogy tehetséges fotósaink ne csak otthon, családi és baráti körben vagy a közösségi oldalakon mutassák meg színvonalas fényképeiket, hanem legyen lehetőségük bemutatkozni a nagyközönség előtt is. A beküldött alkotásokon keresztül bemutathatják, miként látják Topolya szépségét, lakóinak életét, különleges pillanatait. Az alkotások témájával és tartalmával kapcsolatosan nincsenek kikötések. A szervezők arra kíváncsiak, hogy mit és hogyan képzel, tervez a fotográfus, amikor azt hallja: _Topolya a részletekben lakozik_. Várjuk az egyedi és ötletes képeket.

A Legjobb Dokumentumfotó Kategóriában második alkalommal kerül majd kiosztásra az Egri József Plakett, a Legjobb Művészfotó kategóriában pedig a Rind István Plakett, így állítva emléket közösségünk két kiemelkedő Fotográfusának.

A pályázatra minden érdeklődő jelentkezését várjuk korhatár nélkül.

Pályázati határidő: 2022. augusztus 15.

Egy pályázó legfeljebb 5 digitális technikával készült, jó minőségű, nagy felbontású képet küldhet be. A fotókat CD-n (vagy bármilyen más digitális adathordozón) a következő címre kérjük eljuttatni:
Juhász Erzsébet Könyvtár, 24300 Topolya, Fő Utca 16.

Bővebb Információ: 711 725 Vagy 063 852 8543-as telefonon, valamint a Könyvtár Facebook oldalán.

A beküldött fotónak legyen címe (a file név). A pályázat jeligés. A CD-re vagy egyéb adathordozóra kérjük, írják rá a jeligét. A pályázó nevét, értesítési címét, telefonszámát, e-mail címét zárt borítékban mellékeljék. A borítékra is írják rá a jeligét!

A pályázó a képek beküldésével elfogadja a kiírás feltételeit, és nyilatkozik, hogy a képek saját felvételei és más személy szerzői jogát nem sértik.

A legjobb képekből a szervezők kiállítást rendeznek 2022. szeptemberében, a Topolyai Napok alatt. A kiállítás időtartama alatti vetítésen minden pályázó munkáját bemutatjuk.

A beérkező képeket szakmai zsűri értékeli, a díjazott alkotókat telefonon vagy levélben értesítjük!

A pályázaton való részvétellel a pályázók beleegyezésüket adják, hogy munkáik szerepeljenek a színes falinaptárban és a Községi Turistaszervezet reklámanyagában illetve emléktárgyain. Ellenszolgáltatásként a kiválasztott pályamunkák szerzői ajándékcsomagot kapnak a turistaszervezettől azokból a termékekből, amelyeken pályaművük szerepel.

Arra kérünk minden résztvevőt, hogy a pályázat címét értelmezzék szabadon, sokoldalúan és kreatívan! Ne feledjék, az ördög a részletekben, Topolya bennünk és a topolyaiakban lakozik. Minden olyan alkotásnak örülünk, mely a fotóművészet kifejezőeszközeivel mesél arról, milyennek látja a várost, Topolyát és környékét. Meséljenek a képek, meséljen Topolya!

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Pályázat rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..