home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Fotókiállítás és könyvbemutató Magyarkanizsán
Tóth Lívia
2022.09.29.
LXXVII. évf. 39. szám
Fotókiállítás és könyvbemutató Magyarkanizsán

A Hét Nap tavalyi, Fotózz a címlapra! elnevezésű pályázatának legjobb alkotásaiból összeállított vándorkiállítás Magyarkanizsára, a Dobó Tihamér Képtárba érkezett.

A megnyitón Tóth Lívia, a hetilap főszerkesztője bemutatta a Hét Nap fennállásának 75. évfordulójára megjelentetett öt könyvet – Perisity Irma: Sorsok, emberek, Orosz Ibolya: Batyubontás, Dudás Károly: Magyar utak, dr. Mészáros Zoltán: Villanások és az Egy falat Vajdaság című gasztrokönyvet.


Foró: Muhi Zsuzsanna

A fotózásról, a pályázatról és a kiállított mintegy 100 képről Szerda Zsófi, a hetilap újságírója, fotóriportere mondta el gondolatait. A rendezvényen a szerkesztőség tagjai közül jelen volt Fehér Márta újságíró, Lajkó Ágnes példányszámfelelős és Szalai Attila karikatúrista.

Hegedűjátékával közreműködött Rekecki Jázmin, a Magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola ötödik osztályos tanulója és tanárnője Berec Katinka. 

Az érdeklődők a könyveket a helyszínen meg is vásárolhatták.

A fotókiállítás október 14-éig tekinthető meg a Dobó Tihamér Képtár munkaidejében: hétfőn, kedden és szerdán 9–15 óráig, csütörtökön és pénteken 13–19 óráig.


Foró: Muhi Zsuzsanna

 

Fényképezte: Szalai Attila

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..