home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Forma autósok a Mentőmotorosokért
OTS
2019.10.11.
LXXIV. évf. 41. szám
Forma autósok a Mentőmotorosokért

A hétvégén rendezik Magyarországon, a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság záró fordulóját, ahol a Gender Racing Team több értékelésben is bajnokesélyes fiatal versenyzői és csapata vendégül látják a Magyar Mentőmotor Alapítványt.

A formula autós versenycsapat is úgy gondolta, csatlakozik ahhoz a kezdeményezéshez, melyet egy, a Magyar Mentőmotor Alapítvány egyik orvosa által nemrég megmentett kisgyermek anyukája indított, hogy ez év november közepéig összegyűjtse az alapítvány számára egy újabb szolgálatba állítható mentőmotor árát.

Mostanáig a szükséges összeg több mint fele már összejött, és a Gender Racing szeretne a hiányzó összeg megszerzésében minél hatékonyabban segíteni! Egyrészt egy nagyobb, egyszeri összeg felajánlásával. Másrészt azzal, hogy most, a versenyhétvégén a csapat boxában a Hungaroringen bárki megtekintheti a Magyar Mentőmotor Alapítvány egyik speciális motorkerékpárját, és aki elhelyez adományt a kihelyezett gyűjtőládába, az a csapat versenyzőivel is összemérheti a vezetési tudását a virtuális Hungaroringen profi versenyautó-szimulátorokon. Ráadásul a szimulátoron legjobb időt elérő adományozó egy valódi formula autó tesztelési lehetőséget is nyerhet!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..