home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Fontos a lelki egészség!
2023.11.20.
LXXVIII. évf. 46. szám
Fontos a lelki egészség!

Léleklibbentő címmel tartottak mentálhigiéniés műhelymunkát Zentán, a Vajdasági Magyar Szövetség irodájában. Az eseményen jelen volt Kovács Elvira, a VMSZ alelnöke, valamint Jaksa Róbert államtitkár és Burány Hajnalka, a VMSZ Zenta községi szervezetének elnöke.

Sokszor beszélünk arról, hogyan kell egészségesen táplálkozni, mennyire fontos a rendszeres testmozgás, azonban kevesebb szót ejtünk arról, hogy mindehhez elengedhetetlen, hogy a lelkünk is rendben legyen, hiszen csak így lehetünk teljes egyensúlyban a hétköznapokban – írta a rendezvényről a közösségi médiában Kovács Elvira. Hozzátette, az elkövetkező időszakban ez különösen fontos, hiszen a célra, vagyis az előttük álló választásokra kell összpontosítani.

Szöveg és fotó forrása: Kovács Elvira Facebook-oldala 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..