home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Folytatódtak a választásokkal kapcsolatos egyeztetések
2024.04.18.
LXXIX. évf. 16. szám
Folytatódtak a választásokkal kapcsolatos egyeztetések

Belgrádban folytatódtak a választásokkal kapcsolatos egyeztetések, melyen a parlamenti pártok képviselői a lehetséges dátumról is beszéltek.

Ana Brnabić az ülés után kiemelte, a legtöbb dologról sikerült megegyezniük, de a voksolás időpontjáról nem. A belgrádi önkormányzati választásokra június 2-án kerül sor, arról azonban nem sikerült megállapodni, hogy a többi önkormányzatban mikor tartsák meg a voksolást.  

Az ellenzéki képviselők korábban azt szorgalmazták, hogy mindkét választást egyidőben, június 2-án tartsák meg, de most már az őszre halasztásukat javasolták. A parlament elnöke hangsúlyozta, ez nem tenne jót a fővárosnak, mert Belgrád akkorra már több mint fél éve ideiglenes vezetéssel és finanszírozással működne.

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Fotó: Tanjug

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..