home 2024. július 14., Örs napja
Online előfizetés
Folytatódnak az egykori hotel átépítési munkálatai
Talpai Lóránt
2023.11.08.
Folytatódnak az egykori hotel átépítési munkálatai

Topolyán a községi elnök irodájában aláírták az egykori hotel épületének felújításáról szóló szerződést az új kivitelezővel. Szatmári Adrián, Topolya polgármestere ennek kapcsán arról számolt be, hogy több olyan projektum is folyik a településen, amely a község fejlődését szolgálja. Ezek közül az egyik az egykori hotel épületének felújítása — közigazgatási, közösségi és művészeti komplexummá fogják alakítani. A felújításra, illetve a munkálatok elvégzésére az újvidéki Inobačka Kft.-nek, az új kivitelezőnek 480 napja van. „Biztos vagyok abban, hogy ezen projektum megvalósulása új arculatot fog adni Topolya központjának, ezáltal a központban egy modern és reprezentatív épület fog állni” — hangoztatta a polgármester.

Csípe Tímea, Topolya Község Művelődési Házának igazgatója a munkálatok újraindítása kapcsán kiemelte, hogy a művelődési ház a lebonyolítója a pályázatnak. Valamint elmondta, hogy azért kellett ilyen sok időt várni az új szerződés aláírására, mert nagyon sok adminisztratív és törvényes kötelezettségnek kellett megfelelni. „Most már nem lehet többet várakozni és hibázni sem. Bizonyára lesznek majd nehézségek, de az új kivitelező megbízhatónak tűnik, ezért én mindenképpen bizakodó vagyok” — mondta.

Fényképezte: Talpai Lóránt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..