home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Folytatódnak a tiltakozások, Szerbia-szerte útlezárások lesznek
2021.12.03.
LXXVI. évf. 48. szám
Folytatódnak a tiltakozások, Szerbia-szerte útlezárások lesznek

Több városban közlekedési fennakadásokra kell számítani holnap 14 órától.

A települések többségében sétálva tiltakoznak majd a polgárok, de felszólították őket, hogy aki teheti, gépjárművekkel is vonuljon fel.

Útblokádra kell számítani egyebek között Belgrádban, Újvidéken, Szabadkán, Nagykikindán és Mitrovicán is. A tüntetésekhez számos szerbiai és vajdasági ellenzéki párt is csatlakozott.

A demonstrációk már a múlt héten is zajlottak. A résztvevők az elfogadott kisajátítási törvény ellen emelik fel hangjukat. Szerintük a külföldi befektetőknek kedvez és háttérbe szorítja a lakosokat. Ana Brnabić szerb kormányfő egyébként korábban politikai megmozdulásoknak nevezte a tüntetéssorozatot.

Forrás: Magyar Szó, Pannon RTV

Fotó: Tanjug/Tara Radovanovic

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..