home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Folytatódnak a Rákóczi Szövetség nyári táborai. Szombaton kezdetét veszi a Bajai Anyanyelvi Tábor, valamint a lengyel és magyar diákok tábora Sátoraljaújhelyen.
2023.06.30.
LXXVIII. évf. 26. szám
Folytatódnak a Rákóczi Szövetség nyári táborai. Szombaton kezdetét veszi a Bajai Anyanyelvi Tábor, valamint a lengyel és magyar diákok tábora Sátoraljaújhelyen.

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bajai Anyanyelvi Táborba a bácskai szórványból érkeznek alsó tagozatos kisiskolás gyermekek, július 1. és 5. között. A tábor legfőbb célja, hogy a gyermekek anyanyelv és magyarság ismeretét erősítse kiváló programok keretében.

A Felczak Alapítvány szervezésében 150 lengyelországi és magyarországi középiskolás táborozik a Rákóczi Szövetség együttműködésével a sátoraljaújhelyi Rákóczi Táborban (www.rakoczihotel.hu).  A tábor július 1. és 6. között zajlik, amelynek célja, hogy a lengyel és magyar diákok között minél több kapcsolat alakuljon közös élményeik során. A programban a kulturális és szórakoztató elemek mellett fontos hangsúlyt kap a lengyel-magyar történelem és a két nép közti kapcsolatok bemutatása.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..