home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Folytatódik a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd Brüsszelben
(Tanjug)
2021.09.07.
LXXVI. évf. 35. szám
Folytatódik a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd Brüsszelben

Először külön-külön egyeztetnek a felek Miroslav Lajčak uniós különmegbízottal, majd másnap közös megbeszélés következik.

Ma és holnap folytatódik a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd Brüsszelben. A technikai jellegű megbeszéléseket uniós kezdeményezésre folytatják a felek. A még nyitott kérdések és a párbeszéd további lépései szerepelnek a témák között - közölte az EU szóvivője, Peter Stano. A Belgrád és Pristina közötti dialógusnak eredetileg augusztus végén kellett volna folytatódnia, de a pristinai fél betegség miatt lemondta a találkozót. Ma a brüsszeli megbeszélések először Miroslav Lajčak párbeszédért felelős uniós különmegbízottal kezdődnek külön-külön, majd holnap mindannyian tárgyalóasztalhoz ülnek.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..