home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Fókuszban az elektronikus zene
Tóth Lívia
2019.12.06.
LXXIV. évf. 49. szám
Fókuszban az elektronikus zene

Új zenei eseménnyel bővül Zenta programkínálata, ugyanis a Beats / Minute szervezet december 28-án, szombaton nagyszabású elektronikus zenei rendezvényt tart a zentai Városi Sportcsarnokban.

A rendezvény ötlete két zentai lemezlovastól, Hansoltól, azaz Hangya Zsolttól és No Else-től, azaz Szeles Gábortól származik. A két fiatal úgy gondolta, a zene iránti szeretetüket és a több éves tapasztalatukat felhasználva, létrehoznak egy estet, amely kiváló lehetőséget kínál az elektronikus zene kedvelőinek a színvonalas szórakozásra. Úgy vélik, ennek a zenei irányzatnak nagy hagyományai vannak a Tisza-parti városban, az utóbbi időben némiképp mégis háttérbe szorult. Ennek orvoslására kívánják ezt a nemzetközi rendezvénysorozatot elindítani, amelynek az első állomása Zentán a Sportcsarnokban lesz.


 

Az önkormányzatban megtartott sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a Beats / Minute civil szervezet biztonságos szórakozási lehetőségeket szeretne nyújtani a fiataloknak, amelyek során a drogmentes kikapcsolódás fontosságára helyezik a hangsúlyt.

December 28-án olyan neves lemezlovasok szórakoztatják majd az egybegyűlteket, mint Marko Nastić Szerbiából, DJ Budai Magyarországról, Mladen Tomić Boszniából, akik mellett természetesen a zentai lemezlovasok is jelen lesznek. A fő szervezők elmondták, a fellépők listáját úgy igyekeztek összeállítani, hogy a fiatal generáció mellett a kicsit idősebbeket, a harmincasokat és negyveneseket is megszólítsák.
 


 

Az eseményt Zenta község önkormányzata is támogatja, a médiaszponzorok között pedig jelen van a Pannon RTV, a Magyar Szó és a Hét Nap.

Az érdeklődők az elővételben történő jegyvásárlás lehetőségéről a rendezvény Facebook- és Instagram-oldalán találhatnak bővebb információt, a helyszínen pedig 890 dinárba kerül majd a belépőjegy.


Linkek: 
https://www.facebook.com/beatsminutebpm  
https://www.instagram.com/beatsminutebpm

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..