home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Fogadás a polgármesternél
(Tha)
2016.03.25.
LXXI. évf. 12. szám
Fogadás a polgármesternél

A zentai városháza Zöld termében Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere fogadta Fodor István újságírót, a Magyar Szó szerkesztőjét, valamint Nemes Viktor birkózót.

Az eseményre abból az alkalomból került sor, hogy Fodor István a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából a vajdasági magyar közösség nyelvének és kultúrájának megőrzése érdekében végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült, Nemes Viktor pedig a szerbiai kötöttfogásúbirkózó-válogatott tagjaként nemrég ezüstérmet szerzett a Rigában megrendezett felnőtt-Európa-bajnokságon.

Fodor István elmondta, harmincnyolc éve van a szakmában, ebből harmincat szerkesztőként dolgozott, mégis az újságírást tekinti a hivatásának. Véleménye szerint az újságírók feladata nem csupán az információk átadása, hanem a közösség nyelvének és kultúrájának őrzése is.

Nemes Viktor hangsúlyozta, nagyon örül az elért eredménynek, de hozzátette, még boldogabb lenne, ha az Európa-bajnoki érmet a zentai birkózóklub tagjaként érdemelte volna ki, mert az utóbbi időszakban a nagybecskereki csapat hírnevét öregbíti. A legfőbb célja jelenleg az, hogy olimpiai kvótát szerezzen, és ott legyen a riói ötkarikás játékokon.


Herédi Krisztián felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..