home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2023.12.14.
LXXVIII. évf. 49. szám
Filmtabletták

Képek a készülő Fallout sorozatról — Még mindig mérce az Avatar 2 — Elfogytak az Oppenheimer-lemezek

Képek a készülő Fallout sorozatról

Vadonatúj képeket tett közzé az Amazon Prime Video a Fallout sorozatról, mely elsősorban a videójáték-kedvelők számára ismert. A posztapokaliptikus világban játszódó szerepjátékok egyfajta alternatív múltban kezdődnek, hogy aztán egy atomháború sújtotta környezetbe dobják a játékost. A sorozat is ezekből az elemekből építkezik majd, azzal a különbséggel, hogy nem egy, a játékokból már ismert történetet dolgoznak fel — melyet egyébként Todd Howard, a harmadik és negyedik Fallout-játék rendezője írt —, hanem az egyik „pálya” kisebb szegletének történéseit.


vanityfair.com

A hivatalos leírás szerint a minden idők egyik legnagyobb videójáték-sorozatán alapuló Fallout a gazdagok és a nincstelenek története lesz egy olyan világban, amelyből szinte semmi sem maradt. 200 évvel az apokalipszis után a föld alatti menedékekből előmerészkedő emberek kénytelenek visszatérni az őseik, azaz a háború kirobbantói által hátrahagyott pokoli mutánsvilágba. A Fallout sorozat 2024. április 12-én debütál majd az Amazon Prime Video streamingkínálatában.

Még mindig mérce az Avatar 2

Még az idén is az Avatar 2: A víz útja uralja a mozipénztárakat. Olyannyira, hogy megelőzött kilenc új Disney-filmet is, például a legújabb Hangyát, azaz a Kvantummániát, sőt a legutóbbi Indiana Jones-mozit is. Annak ellenére, hogy 2022 decemberében mutatták be, az Avatar 2 még az idén is a hetedik legnézettebb mozi az összesített, globális listákon. Eddig 283 millió dollárt hozott ebben az esztendőben Amerikában, ez az eredmény pedig megdöbbentő lehet az új filmeket rendületlenül gyártó stúdiók számára. A látványos mozi mind a kritikai elismertséget, mind pedig a nézőszámokat tekintve óriási siker. A folytatásról egyelőre a következőt lehet tudni: a legfrissebb hírek szerint 2025 decemberében láthatjuk majd az akkor már trilógiává bővülő sorozat következő részét.

Elfogytak az Oppenheimer-lemezek

A 4K Ultra HD lemezeket elkapkodták, aminek hatására a kiadók újabb löketet kaptak arra vonatkozóan, hogy mégis szükség lehet a fizikai adathordozókra, már ami a filmeket illeti. A Universal jelenleg is igyekszik feltölteni a készleteket világszerte, még a karácsonyi hajrá előtt. Christopher Nolan rendező filmje a zseniális fizikus, J. Robert Oppenheimer életét mutatja be, Cillian Murphy kiváló alakításában. A Manhattan Projectben végzett munkája hozta létre az első atombombát. A film egyébként 951 millió dolláros bevételnél jár, és 2023 harmadik legtöbb bevételt hozó filmje. A 4K és Blu-ray formátum november 21-étől érhető el.

Elfogytak az Oppenheimer-lemezek

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..