home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2023.07.20.
LXXVIII. évf. 28. szám
Filmtabletták

Elhunyt Alan Arkin — Nem lesz Kill Bill 3., helyette jön a The Movie Critic — Készül az új Superman-film, egyedi csavarral

Elhunyt Alan Arkin

Hét évtizeden át űzte a színészmesterséget Alan Arkin, akit négyszer jelöltek Oscar-díjra, és egyet meg is szerzett. Először a Jönnek az oroszok! Jönnek az oroszok! című vígjáték főszerepéért 1967-ben, majd ’69-ben a Magányos vadász a szív című drámáért, illetve jó néhány évvel később az Argóért. Egy 2006-beli családi dráma-vígjátékban, A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért érdemelte ki az aranyszobrot. Yossarian századost játszotta az 1970-ben készült A 22-es csapdájában, de szerepelt az Ollókezű Edwardban is. Sikeres komikus is volt, otthonosan mozgott a Broadwayn, illetve 2020-ban A Kominsky-módszerben nyújtott alakításáért ötödik alkalommal is Emmy-díjra jelölték. Alan Arkin nyolcvankilenc évesen kaliforniai házában hunyt el.


Fotó forrása: imdb.com

 

Nem lesz Kill Bill 3., helyette jön a The Movie Critic

Quentin Tarantino két részből álló, a hongkongi kungfu és a japán harcművészfilmek előtt tisztelgő Kill Billje a maga idejében óriási siker volt, kultfilmmé avanzsált rövid idő alatt, ahogyan Tarantino legtöbb mozija. Mivel már az első részben kaptunk egy izgalmas utalást arra vonatkozóan, hogy egy lehetséges harmadik résszel akár folytatódhatna is a sztori, Tarantino most már teljesen másképp látja a Kill Bill jövőjét. Interjút adott a De Morgen című belga lapnak, melynek riportere konkrétan rákérdezett erre. Arra volt kíváncsi, hogy vajon elkészülhet-e a harmadik rész, esetleg Maya Hawke-kal (Uma Thurman és Ethan Hawke lányával). QT erre elég lelombozóan nyilatkozott, hiszen azt mondta, hogy még egyetlen filmet tervez, mely egy filmkritikusról szól a ’70-es években, és egyáltalán nem gondolkodik a Kill Bill folytatásán.

Egészen pontosan 1977-ben játszódik majd a Movie Critic, Kaliforniában. Egy filmkritikus pornómagazinoknak ír kritikákat, rengeteget iszik, és meglehetősen önpusztító életmódot folytat. Hogy ki játssza majd, egyelőre nem világos. Ami biztos, hogy sem Brad Pitt, sem Leonardo DiCaprio nem kap főszerepet a készülő produkcióban, mivel QT egy fiatalabb, legfeljebb harmincöt év körüli színészben gondolkodik.

 

Készül az új Superman-film, egyedi csavarral

David Corenswet lesz a negyedik színész, aki eljátssza Supermant az elmúlt ötven évben. A DC új megközelítésében viszont Superman eredettörténete már egyáltalán nem kerül szóba, így valószínűleg kevésbé merengős akcióparádéra számíthatunk. 2025-ben jön tehát az új Superman James Gunn rendezésében, mely film nélkülözi Amerika legnépszerűbb és legidősebb szuperhősének gyermekkorát, így a Superman: Legacyben tehát nem lesz majd gyerekszínész, aki a köpenyes hős eredetét mutatná meg a nézőknek. Gunn egyébként jó eséllyel teljes szabad kezet kap, mivel ő a DC Studios társelnöke. Jövő januárban kezdődik meg a forgatás, a premier pedig 2025 júliusában várható. A többi színész kilétéről egyelőre keveset tudni, annyit azonban igen, hogy Lois Lane-t Rachel Brosnahan formálja majd meg, akit a Netflix Kártyavár című sorozatában is láthattunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..