home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2023.06.01.
LXXVIII. évf. 21. szám
Filmtabletták

Forma—1-es filmen dolgozik a Top Gun 2. csapata — Folytatódik a Fegyvernepper — Robert De Niro hetedszerre is apa lett

Forma—1-es filmen dolgozik a Top Gun 2. csapata

Május 4-én rendezték meg Miamiban az F1 Accelerate Summit elnevezésű konferenciát, melyen a sportág rajongóinak meglepetésére egy teljes panelbeszélgetést szenteltek Jerry Bruckheimer és Joseph Kosinski készülő Forma—1-es mozijának. Bruckheimer az Apple Studios közreműködésével készíti a produkciót, Brad Pitt-tel a főszerepben. A producerek között egyébként Lewis Hamilton is ott van, aki tanácsaival segíti a készítőket. A brit Silverstone mellett több népszerű pályán és célállomáson is forgatnak.

Brad Pitt állítólag egy olyan pilótát játszik majd, aki már nyugdíjas, de visszatér egy kezdővel, akiből győztest akar faragni. A film másik főszereplője Damson Idris lesz. A Miamiban lefolytatott panelbeszélgetésen arról is szó esett, hogy a film fő autóját a Mercedes tervezte, bár Brad Pitt állítólag egy módosított járműben versenyez majd. Az alkotók elmondták, a színészek máris gyakorolnak szimulátorokkal, ők maguk pedig egy különleges, 6K-kamerát fejlesztettek ki, melyet a pilótafülkébe helyeznek el — ezzel is közelebb hozva a száguldás élményét a nézőkhöz, ez idáig páratlan módon.

 


Fotók forrása: imdb

Folytatódik a Fegyvernepper

Mely Nicholas Cage egyik legjobb filmje. A mintegy tizennyolc évvel ezelőtti alkotást Andrew Niccol írta, rendezte, és mivel az alkotók meg a producerek szerint óriási potenciállal kecsegtet a folytatás, máris belevágtak annak előkészületeibe.

Az eredetiben Nicholas Cage egy Jurij Orlov nevű ukrán fegyverkereskedőt alakított, aki kiváló érzékkel űzött macska-egér játékot az őt üldöző Jack Valentine Interpol-ügynökkel (Ethan Hawke). A Fegyvernepperben ott volt még Jared Leto is, aki Jurij öccsét játszotta. A folytatásban főhősünk rájön, hogy van egy Anton nevű fia, aki szintén fegyverkereskedő — kettejük párharca lesz a film központi konfliktusa, az pedig külön jó hír, hogy a tehetséges Bill Skarsgård alakítja majd Cage fiát és ellenfelét. 2023 őszén kezdik forgatni a mozit, melyről az író-rendező úgy nyilatkozott, hogy alig várja már a „megnyerő bűnözők” társaságát.

 

Robert De Niro hetedszerre is apa lett

Majdnem nyolcvanévesen. Egy vígjáték megjelenése kapcsán adott interjújában beszélt erről először — hiszen a film is hasonló témával foglalkozik, és Ürömapám a címe —, az ET Canada riportere kapott az alkalmon, és rákérdezett, De Niro pedig kijelentette, hogy már nem hatszoros, hanem hétszeres apuka.

A kétszeres Oscar-díjas színész a részletekbe nem igazán ment bele, de minden bizonnyal Tiffany Chen edző és harcművész a gyermek anyja, akivel 2021 óta vannak együtt. Előtte, 2018-ban hagyta el előző feleségét, Grace Hightowert. Robert De Niro legidősebb gyermeke egyébként ötvenegy éves, ő Drena De Niro, a második pedig a negyvenhat éves Raphael. Ikrei most huszonhét évesek, előző feleségétől pedig szintén két gyereke van, Elliott (huszonnégy) és Helen (tizenegy).

Igazán erősnek ígérkező filmben legközelebb majd ősszel láthatjuk a legendás színészt, hiszen Leonardo DiCaprio oldalán a Martin Scorsese rendezésében készülő Megfojtott virágokban kapott szerepet. A majdnem három és fél órás filmet ez év október 19-én mutatják majd be az európai mozikban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..