home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2022.06.30.
LXXVII. évf. 25. szám
Filmtabletták

Magyarországra és Szerbiába is megérkezett a Disney+ — Jön a Squid Game második évadja — Joker: Folie à deux

Magyarországra és Szerbiába is megérkezett a Disney+

Mickey egér a nálunk is elérhető Netflix és HBO Max, illetve Amazon Prime legújabb vetélytársa, az első tapasztalatok alapján pedig mi, magyarok igencsak jól járunk a felhozatallal: amíg az HBO Max esetében jelentős megkötésekkel vagy csak VPN-es trükközéssel lehet itthonról hozzáférni a magyar szinkronokhoz vagy feliratokhoz, addig a Disney+ kínálatában szinte mindent azonnal nézhetünk magyarul is. Elképesztő mennyiségű film és sorozat került fel a Disney streamingplatformjára, melynek havidíja 8 euró. Megtalálható itt a Marvel-moziverzum szinte összes filmje — az új Pókember-mozik jogai a Sonynál vannak, ezek egyelőre nem elérhetőek —, valamint a Star Wars összes epizódja, nem beszélve az új Obi-Wan Kenobi sorozatról. Ha nosztalgiázni szeretnénk, akár gyermekkorunk klasszikusait is újranézhetjük, a Kacsameséktől az Oroszlánkirályig, a Pixar díjnyertes animációs filmjeitől a Simpson család összes évadjáig. De van itt még X-akták, Alien sorozat, 24 és az egykor napjaink sorozatreneszánszát elindító Lost is. A Disney+ jelenlegi formájában, a tartalom mennyiségének szempontjából, köröket ver a konkurenciára.


Fotó: disneyplus.com

 

Jön a Squid Game második évadja

Nyílt titokként kezelte a Netflix, hogy folytatást készít a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetéséhez, a Squid Game című dél-koreai sorozathoz. Most azonban megérkezett a hivatalos megerősítés is: Hvang Donghjok író-rendező már dolgozik is a második évadon, mely várhatóan 2023 végére kerülhet fel a Netflixre. A bizarr túlélőshow főszereplői közül Gi-hun és Front-Man is visszatér majd. Donghjok a közösségi médiában közzétett bejegyzésében azt írta, tizenkét évig tartott megalkotni a magyarul Nyerd meg az életed címmel látható szériát, mely tizenkét nap alatt a Netflix történetének legnézettebb sorozatává vált.

 

Joker: Folie à deux

Todd Phillips gőzerővel készül a Joker második részére, ha pedig igazak a hírek, és valóban megszületik a megállapodás a Warnerrel, Joaquin Phoenix is visszatér majd. Phoenix olyan mesteri virtuozitással formálta meg a mentálisan folyamatosan leépülő, majd végül a teljes összeomlásba süllyedő Joker karakterét, hogy máig beleborzong mindenki, aki látta a 2019-ben készült mozit. Gotham városába ráadásul a címből következtetve párosával érkezik majd az iszonyat: „a kettős őrületből” valószínűsíthető, hogy Jokernek társa is lesz, mégpedig minden bizonnyal Harley Quinn személyében. A DC-képregények rajongói jól tudják, hogy az eredeti fejlődéstörténet szerint Quinn Joker egyik orvosát alakította, aki maga is alászállt a teljes őrületbe. Ami azonban jóval nagyobb meglepetés, hogy a pletykák szerint Lady Gaga játszhatja majd el az antihősnő szerepét Todd Phillips filmjében. Az énekes-színésznő a Csillag születikben és A Gucci-házban is bizonyította tehetségét, azaz elképzelhető, hogy valóban pályázik az Oscarra. A meghökkentő pletykák sora még ezzel sem ér véget a Joker kapcsán: a folytatás állítólag már nem kizárólag egy komor thriller, hanem egy komor musical lesz, melyben hőseink minden bizonnyal végigéneklik majd (rém)tetteiket. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.


Fotó: movies.yahoo.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..