home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2019.07.24.
LXXIV. évf. 29. szám
Filmtabletták

Jön A nagy Lebowski spinoffja! — Újoncok a legújabb Szellemirtókban — Woody Allen nem vonul vissza

Jön A nagy Lebowski spinoffja!

A legendás Töki története mára kultuszfilm, az egyik legtöbbet idézett ’90-es évekbeli klasszikus, mely úgy tökéletes, ahogy van. Jeff Bridges nemrég feltűnt egy sörreklámban, ettől azonban még nagy hír, hogy az eredeti Coen-film legendás mellékszereplője, Jesus Quintana saját spinoffot kap. A Coen fivérek is beleegyeztek John Turturro ötletébe, ők maguk viszont nem vesznek részt a film előkészületeiben sem. Turturro saját maga írja a forgatókönyvet, illetve ő lesz a mozi direktora is. A The Jesus Rolls másik két főszereplője Bobby Cannavale és Audrey Tautou. Elsőre egy szerelmi háromszögnek induló felállás válik majd egyre bizarrabbá, ha hihetünk az iparági pletykáknak. A Mad Manből ismerős Jon Hamm, valamint Susan Sarandon és Pete Davidson is benne lesz majd a filmben, mely 2020 elején kerül a mozikba.

 

Újoncok a legújabb Szellemirtókban

Készül az új Szellemirtók, mely 2020 nyarán, pontosabban júliusban kerül a mozikba, addig viszont annak rendje és módja szerint szivárogtatnak a készítők, illetve látnak napvilágot a kisebb-nagyobb hírek a folytatással kapcsolatban. Az már nem újdonság, hogy a Marvel-moziverzumból ismerős Paul Rudd is csatlakozik a gárdához, most azonban megvan a két újonc neve is: Celeste O’Connor és Logan Kim kaptak szerepet Jason Reitman filmjében. De itt lesz még a Stranger Things egyik sztárja is. A jövőre érkező Szellemirtókban elvileg az eredeti karakterek is ott lesznek, illetve visszatér Bill Murray és Dan Aykroyd, valamint Earnie Hudson is. Harold Ramis a 2014-ben bekövetkezett halála miatt sajnos nem erősítheti a dream teamet.

 

Woody Allen nem vonul vissza

A hollywoodi legenda körül nem robbant akkorát a #MeToo-botrány, mint ahogyan azt sokan sejteni vélték. Megvádolták ugyan azzal, hogy zaklatta mostohalányát, Dylan Farrow-t, de valamiért a közönség, leginkább azonban két jóbarátja, Alec Baldwin és Javier Bardem kiállt mellette. A Rainy Day in New York című filmjét mégsem mutatta be a forgalmazó Amazon, emiatt Woody Allen jelenleg is 68 millió dollárra perli a céget. A rendező egy Spanyolországban megtartott sajtótájékoztatón azt mondta, esze ágában sincs visszavonulni. Egy újságíró ugyanis arról kezdte faggatni, vajon nem lenne-e ildomos nyugdíjba vonulnia, miután az ő neve is felmerült a zaklatási botrányok kapcsán. Nevetve hárította el a kérdést, és hangsúlyozta, hogy sohasem hagyja abba a filmezést. Szerinte művészete nem a politikáról, a társadalmi problémákról, hanem az emberi-családi kapcsolatokról szól, igyekezve minél több humort becsempészni a témába. Hozzátette, valószínűleg egy forgatás helyszínén éri majd a halál. Allen egyébként jelenleg is egy új filmen dolgozik, melyben Gina Gershon és Christoph Waltz játsszák majd a főszerepet. Egy házaspárt alakítanak, akik megcsalják egymást a San Sebastian-i Filmfesztiválon. A film munkacíme Rivkin’s Festival lett.


Képek: imdb.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..