home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2019.02.28.
LXXIV. évf. 8. szám
Filmtabletták

Új Batman — Most már biztos: készül az Aquaman második része — Még az idén bemutatják a Deadwood-filmet

Új Batman

Most már hivatalos: Ben Affleck nem lesz többé Batman. Egyelőre a hivatalos közleményen túl nem adtak részletesebb magyarázatot a stúdiónál. Ben Affleck Jimmy Kimmel show-jában viszont röviden megfogalmazta, miért döntött így. Azt mondta, a remek forgatókönyv ellenére idegennek érezte az egész munkafolyamatot, és szavai szerint „sehogyan sem állt össze a kép”. Hozzátette, elérkezettnek látja az időt, hogy végleg a szögre akassza a Denevérember-jelmezt. A nem hivatalos információk alapján viszont maga a rendező, Matt Reeves is egy jóval fiatalabb Bruce Wayne-t képzelt el a szerephez. A jelöltek között pedig felmerült már Robert Pattinson, sőt Kit Harington neve is. A The Batman tervezett bemutatója 2021 nyarán esedékes.

 

Most már biztos: készül az Aquaman második része

Az Aquaman mára a DC legnagyobb bevételt termelő filmje lett, ami ráébresztette a Warnert és a képregénykiadót is, hogy nem kell tovább erőltetni a közös szuperhős-univerzumot, helyette jóval többet hoz a konyhára, ha az egyes karakterek saját történeteire koncentrálnak. Atlantisz gyermekének kalandjai pedig továbbra is rengeteg pénzt fialnak, ezért két új projektumról is beszámoltak már a közösségi oldalakon a film készítői. Az egyik egy spin-off lesz, mely az Aquamanben látott egyik fontos helyszín, az Árok történetét mutatja be részletesebben, illetve mostanra hivatalos közlemény is megjelent arról, hogy készül az Aquaman 2, melynek forgatókönyvét ráadásul ismét David Leslie Johnson-McGoldrick írja. A legfrissebb infók szerint az első rész direktora, James Wan produceri minőségben kap helyet a munkában, továbbá az is napvilágot látott, hogy ha elég jónak találja a forgatókönyvet, akár még meg is rendezi a folytatást.

 

Még az idén bemutatják a Deadwood-filmet

Bár annak idején rendkívül népszerű és sikeres volt, az HBO saját gyártású, mocskos, erőteljesen realisztikus westernsorozata, a Deadwood csak három évadot élt meg, de már akkor felmerült, hogy akár két tévéfilm formájában zárják le a sztorit. Az évek során aztán egyre csak halványult a remény, hogy a Deadwoodot valaha még viszontláthatjuk. Ám 2018-ban hivatalosan is bejelentették, hogy mégis folytatódik a történet, egy különálló film formájában, melyet már az idén tavasszal bemutatnak.

Tíz évvel a harmadik évad lezárása után járunk majd, amikor éppen Dél-Dakota állam megalakulását ünneplik hőseink. Érkezik a vasút és a modernizáció, mellyel a szereplők kénytelenek szembenézni, sőt, akár ki is használhatják önző céljaikra. A vadnyugat hőskorának alkonyát, a banditák és az öntörvénykezés korszakának végét szeretné bemutatni David Milch forgatókönyvíró. A rendező pedig Daniel Minahan lesz, aki a Trónok Harcán is dolgozott. Visszatér Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Robin Weigert és mások is, tehát borítékolható, hogy ugyanaz a hangulat lengi majd be a filmet, mint a korábban Golden Globe-díjjal elismert sorozatot is, mely 2004 és 2006 között futott az HBO-n. Zsenialitása abban rejlett, hogy a szinte mindmáig legendáknak tartott egykori vadnyugati pisztolyhősök és banditák mítoszát lerombolta, azaz valósághűen, gyakran alkoholistákként, erőszakos és beképzelt fajankókként mutatta be őket — legtöbbször éppen olyannak, amilyenek valójában is voltak.


Nyitókép: Imdb.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..