home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Fiatalos apartman
Gyulai Özvegy Andrea lakberendező
2022.11.30.
LXXVII. évf. 47. szám
Fiatalos apartman

Az apartman, melyet ezúttal bemutatunk, a magyarkanizsai birkózóakadémia berkeiben található. Azért van rá szükség, mert sokszor várnak külhoni edzőket, akik akár egy teljes tábort vezényelnek ott le, hosszabb ideig maradnak, és erre az időre így idehozhatják a családjukat is.

Az apartmannak teljes felszereltséggel kell bírnia. Ahogy belépünk az ajtón, egy kisebb előtér fogad, ahol meg tudunk szabadulni a kabátoktól, cipőktől. Az előtérrel szembeni falon található egy nagyobb gardróbszekrény, mely alul fiókos, felül pedig polcos.

Ahogy beljebb lépünk, a konyha-ebédlő-nappali hármasában találjuk magunkat. A konyhafal alsó részei zöld, a felsők pedig natúrfa bútorlapból készültek. Az apartman egészére a zöld szín jellemző.

A konyha előtt áll a négyszemélyes étkezőasztal, mellette pedig a zöld kanapé, mely a helyiség nappali része. A kanapé kihúzató, tehát alvásra is használható. A teret képekkel, tapétával tettük otthonossá.

A zöld drapéria rímel a kanapé és a konyhaszekrény színével. Ebből a helyiségből van kijárat a teraszra, ahonnan lenyűgöző a kilátás. A balkonon kényelmesen meg lehet inni a reggeli kávét, és gyönyörködni az ébredő természetben.

Az apartamannak ezeken kívül van még két szobája. Az egyik a gyerek-, a másik pedig a hálószoba.

A hálószobában szintén a zöld szín dominál. Ide egy kétszemélyes franciaágy került, ezzel szemben egy televíziófal a sarokba és egy komód. A kényelmet további két fotel növeli. A franciaágy mellett, jobb és bal oldalon is éjjeliszekrény áll. A hálószobából két oldalra ablak nyílik, tehát a helyiség szó szerint természetes fényárban úszik.

A másik szoba a kétszemélyes gyerekszoba, ahol két egyszemélyes ágy lett betervezve. Ebben a helyiségben a türkiz a vezető szín. Az ágyak felett a falon türkiz, mintás tapéta látható mindkét oldalon. Az ablakoknál — melyekből szintén kettő van, mint a szomszédos hálószobában — a türkiz drapéria a hangsúlyos elem. Az ágyak mellett kis éjjeliszekrények állnak, a szemközti falon egy falpanel, mely előtt a televízió kapott helyet.

Természetesen minden kényelmi igényt kielégítő apartmanról van szó. A konyhában, ha az ott lakók saját főztjükre vágynak, minden elkészíthető, hiszen sütésre-főzésre alkalmas gépek is rendelkezésükre állnak. A hűtőszekrényben tárolhatóak az ételek, és italokat is lehet benne hűteni. Mikrosütő szintén van, melyben mindent fel lehet melegíteni, valamint a reggeli kávé is elkészíthető, ha az ott lakónak ahhoz van kedve.

Az apartmanhoz tartozik még az aprócska fürdőszoba, mely ugyancsak mindennel fel van szerelve, ami szükséges.

A berendezés fiatalos, mai kornak megfelelő, könnyed stílust kapott, minden részletre kiterjedő figyelemmel tervezve. A végeredménynél a tapéták mintázatán a tervekhez viszonyítva változtattunk ugyan, de a cél az volt, hogy még színesebb, vidámabb, ám elegáns összképet kapjunk, így egy vonzó, pihentető apartmanba tudjanak beköltözni az akadémiára érkező külföldi edzők.

A szerző saját tervei és felvételei

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..