home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Fiat Argo
Berta Attila
2017.08.22.
LXXII. évf. 33. szám
Fiat Argo

A Punto lehetséges örökösének új képei és technikai adatai

Biztos, hogy 75 és 139 lóerő közötti motorok hajtják, egyelőre csak a brazil piacra szánják, de lehetséges, hogy később Európában is láthatjuk, a Puntónak ugyanis kell egy örökös.

Az Argo HGT típust egy 1,8 literes, 139 lóerős motor hajtja, melynek gyorsulása 9,2 mp 100 km/h-ig. Az eladás kezdetén lesz egy különleges verzió is Opening Edition Mopar néven, melyből csak ezer darab készül, kék színben, piros tetővel, nagyobb felnikkel, piros vonalakkal, diffúzorral, és kifejezett, hátsó kipufogórendszerrel. Ennek ellenére az Argo-modellek gyengébb motorokkal készülnek. A kínálatban lesz 1,0 literes Firefly motor 77 lóerővel és 1,3 literes, négyhengeres is 109 lóerővel. A Fiat elmondása szerint ez fogja kitenni az eladás 75%-át.

Ami minket érdekel, sajnos még mindig nem kapott igazolást: csak a brazil piacra készül, az európai piacról még semmi hír. Miután a Puntónak nincs igazi örököse az EVO 2010. évi kiadása óta, talán most volna a legjobb pillanat váltani. A Fiesta osztályában ugyanis gyilkol a Ford, mint a legtöbbet eladott autó 2017 első negyedében, az új Seat Ibiza most indul hódító útjára Európában, a Toyota Yaris már itt van, nincs messze az új Citroën C3, valamint az új VW Polo sem. Egyedül csak az olaszokra várunk. Miután senki sem cáfolta meg, hogy az Argo nem lesz az európai piacon, reméljük, hogy itt is megjelenik majd. Egyszer.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..