home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Fesztiválkezdet népdallal
Dr. Csermák Zoltán
2022.06.28.
LXXVII. évf. 25. szám
Fesztiválkezdet népdallal

A Hagyományok Háza keresi a nyár népdalát

A Hagyományok Háza idén is keresi a nyár népdalát, amellyel a nyári fesztiválszezont nyitja. Felhívásában mindenkit sarkall arra, hogy küldje el kedvenc „nótáját”, ami nélkül nem telhet el egy táncház, fesztivál vagy tábor sem. A beküldött dalokból, egy népzenészekből álló szakmai zsűri választja ki az idei nyár népdalát, amelyet pólókon is népszerűsítenek. A nyár népdala póló az Intézmény fesztiváljainak elmaradhatatlan része, így aki részt vesz Kapolcson, a Művészetek Völgyén a Folkudvar kvízjátékán, az nyereményként is hozzájuthat. A szervezők a mindenki számára legkedvesebb dallamok szövegét a szervezes@hagyomanyokhaza.hu címre várják július 3-ig, s a korábbi tapasztalatok alapján százas nagyságrendű levélre számítanak. A nyertes beküldőt a Hagyományok Háza megajándékozza egy A nyár népdala feliratú pólóval, valamint egy értékes ajándékcsomaggal is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..