home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Ferenc pápa: „Erős gyökerekkel rendelkezik a magyar nép, hídépítőnek kell lennie!”
2023.05.04.
LXXVIII. évf. 18. szám
Ferenc pápa: „Erős gyökerekkel rendelkezik a magyar nép, hídépítőnek kell lennie!”

Tisztelettel meghívjuk a Keresztény Értelmiségi Kör szabadkai helyi csoportjának tribünjére, amelyet 2023. május 10-én, szerdán 18.00 órakor tartunk Szabadkán az Augustinianum Pasztorális Központban. (Szent Teréz tér - a székesegyház mellett.) Bejárat a Paulinum kapuján keresztül.

Előadónk:
Gonczlik Ákos
a szegedi Gál Ferenc Egyetem Teológiai Karának hallgatója, a Szent István Lovagrend tagja

Az előadás témája: Ferenc pápa: „Erős gyökerekkel rendelkezik a magyar nép, hídépítőnek kell lennie!”

- Élménybeszámoló a Szentatya budapesti látogatásáról -

Moderátor: a KÉK szabadkai csoportjának elnöke

Amennyiben a környezetében, ismerősei között vannak olyanok, akik érdeklődnek az előadásunk iránt, úgy adja át szóbeli meghívásunkat részükre. Bővebb tájékoztató Szabó-Hangya Teréznél, a 064/222-11-61 telefonszámon, vagy szervezetünk irodájában: személyesen Szabadkán a Lifka Sándor utca 4. szám alatt, minden munkanapon 8-14 óráig, illetve a kek@kek.org.rs e-mail címen.

 Tisztelettel, a KÉK szabadkai elnöke
 

Gonczlik Ákos, 1999-ben Horgoson született, itt végezte általános iskolai tanulmányait, majd a csókai Vegyészeti-élelmiszeripari Középiskolában szerzett környezetvédelmi technikusi oklevelet. A Szegedi Tudományegyetem, biológia-természetismeret/környezettan tanárképzésén tanult, jelenleg pedig a szegedi Gál Ferenc Egyetem hallgatója. A horgosi Havas Boldogasszony plébániatemplom főministránsa, illetve a ministránsok képzését, felkészítését is végzi. A Szabadkai Egyházmegye Ifjúsági- és ministránsreferensének állandó munkatársa volt. Tagja volt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülő egyházmegyei bizottságnak, de számtalan az egyházhoz kötődő zarándoklatot, kirándulást, találkozót segített már megszervezni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..