home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Felvidéki sikerrel zárult a III. Nagy Családi Vetélkedő
2023.06.13.
LXXVIII. évf. 23. szám
Felvidéki sikerrel zárult a III. Nagy Családi Vetélkedő

A Szülők Ünnepe Fesztiválon, Balatonfenyvesen rendezte meg június 10-én a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége a Nagy Családi Vetélkedőjének a döntőjét, immár a harmadik alkalommal.

Márton Zsuzsanna, a szövetség elnöke megnyitójában elmondta, hogy céljaik között szerepel a gyermekekbe plántálni a szülővé válás iránti vágyat, hogy ők maguk is ezt tekintsék követendő életformának. „Meggyőződésem, hogy így tudjuk a legtöbbet tenni szülőföldünkért, nemzetünkért, megmaradásunkért és az összetartozásunkért, határon innen és túl.” – emelte ki az elnök asszony.

A Nagy Családi Vetélkedőt immár harmadik alkalommal indították útjára, és az áprilisban meghirdetett két online fordulót több száz család sikeresen teljesítette. Az online fordulók pontszámai alapján a Kárpát-medence öt régiójából, a legjobban teljesítő családok kaptak meghívást a döntőre. A verseny során kiélezett, de nagyon jókedvű, szórakoztató feladtok megoldásával végül a Felvidékről, Gútáról érkezett Elzer család nyerte meg a 2023. évi Nagy Családi Vetélkedőt. A 2. helyeztt a Görög család lett, akik Délvidékről, Szabadkáról érkeztek.  A 3. helyezett pedig az erdélyi Molnár család lett, akik Nagyernyéről érkeztek. A 4. helyezett a Magyarországot képviselő Göntér család lett Nagykanizsáról. Az 5. helyezett pedig az Iván család lett Kárpátaljáról, Dercenből. A nyertes családok pénzjutalomban részesültek. Azonban az összetartozás érzése, a baráti kapcsolatok kialakulása és nem utolsó sorban a jó hangulat, a szülők és a gyerekek közös öröme volt a fesztivál kiemelkedő jellegzetessége.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..