home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Felvételi előkészítő tanfolyam
MNT
2022.02.09.
LXXVII. évf. 6. szám
Felvételi előkészítő tanfolyam

A Magyar Nemzeti Tanács ingyenes egyetemi felvételi előkészítő tanfolyamot szervez. A tanulók 14 tantárgy közül választhatnak. Az előadások célja, hogy az érettségizőket minél jobban felkészítse a szerbiai egyetemek felvételi vizsgáira.

A felkészítőre online kell regisztrálni a Tanács diákportálján, a breki.mnt.org.rs honlapon 2022. február 11-éig. A felkészítő 2022. február 19-én kezdődik. A tanfolyam első része online történik, de lehetőség szerint tantermi foglalkozást is tartanak. Érdeklődni a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalában lehet munkanapokon a 024/524-534-es telefonszámon vagy a breki@mnt.org.rs e-mail címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..