home 2024. május 09., Gergely napja
Online előfizetés
Felújított tantermekkel az új tanévbe
Borbély Tivadar
2015.09.07.
LXX. évf. 35. szám
Felújított tantermekkel az új tanévbe

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola munkatársai és diákjai a nyári szünidőben is szorgalmasan tevékenykedtek: a Bánáti Magyar Pedagógusok Egyesülete szervezésében ötödik alkalommal tartottak német nyelvi tábort, harmadszor logikait, a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete pedig 16. alkalommal szervezte meg a Kincses tarisznya honismereti és anyanyelvápoló tábort, melyben a diákok a nyelvművelés mellett kézműves-foglalkozásokat, népdalokat és néptáncokat is elsajátíthattak.

Molnár Attilától és Varga Rozáliától megtudtuk, hogy felújítási munkálatokat is végeztek az iskola központi és a Szervó Mihály utcai épületein. A munkások a többi közt meszeltek, felújították a parkettát, ajtót festettek, csempéztek, új mosdókat szereltek be.

Az említett munkálatokon kívül valamennyi tanterembe új felszerelés, székek és asztalok kerültek, továbbá kivágtak néhány kiszáradt, illetve az épületet veszélyeztető fát is. Helyükre az intézmény tanulói új facsemetéket ültetnek, és egy parkot is létesítenek.

A munkálatokat a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi — Nemzeti Közösségi Titkárság és Nagybecskerek önkormányzata támogatja.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..